naslovnica o fakultetu studij znanstveni i stručni rad zavodi djelatnici život na šf kontakt
ŽIVOT NA ŠF
ispiti

Oglasna ploča
STUDOMAT
Proxy server - pristup online bibliografskim bazama podataka
SRCE
CARNet
eduroam

 Studenti prijavljuju i odjavljuju ispite elektroničkim putem pomoću ISVU Studomata (ISVU-Informacijski sustav visokih učilišta). ISVU je projekt Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa pokrenut početkom 2001. godine u sklopu programa informatizacije visokih učilišta u Republici Hrvatskoj. Detaljnije o Informacijskom sustavu visokih učilišta može se pronaći na stranici http://www.isvu.hr/ .
 

Studomat je modul koji osim prijavljivanja i odjavljivanja ispita omogućava studentima i pregledavanje rasporeda pismenih ispita, rezultate pismenih ispita, rasporeda usmenih ispita, upisuju godinu, biraju izborne predmete, zahtijevaju ispis raznih uvjerenja, imaju uvid u financijske obveze. Pomoću Studomata studenti imaju i uvid u sve svoje osobne podatke koji su registrirani u bazi podataka, podatke o upisanim godinama, upisanim predmetima, položenim ispitima, razini prava na studentsku prehranu itd. Sve pogreške u podatcima pod rubrikama Ispiti i Podaci o studentu student može prijaviti Studentskoj referadi.
 

Studomatu student može pristupiti računalnim-kioscima smještenim u velikom holu Žute zgrade ispred amfiteatar dvorana i na prvom i drugom katu zgrade Drvnotehnološkog odsjeka (stara zgrada) i/ili pomoću bilo kojeg računala priključenog na Internet s instaliranim Internet preglednikom na stranici http://www.isvu.hr/studomat odnosno linkom „Studomat“ na ovoj stranici, te bilo kojem Studomatu instaliranom na visokim učilištima i SRCE-u.